Dolomite

ÅRETS BUTIK KARLSTAD .

VÄRMLÄNDSK VÄRLDSKLASS 🙏🙏

DOLOMITE CINQUANTAQUATTRO HIKE GTX. BLUE/RED.

Visst är den snygg CINQUANTAQUATTRO HIKE GTX i den nya färgen Blue/Red💙❤️Förbaskat bra oxå, underbar passform, vandringar el i storstadsdjungeln du bestämmer ✌️👊 Trevlig Helg

DOLOMITE CINQUANTAQUATTRO HIGH FG GTX ” OCHRE RED ”

Höst leverans från bästa Dolomite Cinquantaquattro 🇮🇹🇮🇹

Vandringskängor

I över 30 år har vi jobbat med vandringskängor, vi jobbar med många olika varumärken som just ska passa din fot. Vi har ett brett urval av modeller i olika läster, från smal till bred fot. Välkommen

DOLOMITE CINQUANTAQUATTRO HIKE GTX M’s & W’s .

Cinquantaquattro Hike är en suverän lätt vandringkänga för både dam & herr. Som vanligt när det handlar om Dolomite så är passformen Värmländsk Världsklass.

DOLOMITE CINQUANTAQUATTRO DAILY

Nu dojja från Italienska Dolomite ✌️ Modellen Daily har samma läst som de vanliga Cinquantaquattro men har en liten mjukare o skönare sula & lite lättare✌️.

DOLOMITE CINQUANTAQUATTRO HIKE LOW GTX.

I år har vi köpt en ny sko från Italienska Dolomite, Hike Low är en stadigare sko med en vridstyv vibram sula. Vi tänker låg vandringkänga ✌️✌️ Givetvis så finns den sköna Dolomite Cinquantaquattro passformen här oxå?

Dolomite Parka W’s 76 Satin.

Italienska Dolomite gör inte bara bra skor✌️ de gör även en väldigt fin dunparka för tjej? 76 satin är otroligt lätt o varm samt parkan har en klassisk design,.

DOLOMITE CINQUANTAQUATTRO TREK GTX.

Ny känga från bästa Dolomite?

DOLOMITE CINQUANTAQUATTRO ICON GTX.

Dolomite Icon?❤️

Tidigare inlägg